Smidiga leveranser

Hästfoder, tillskott och Bigbox

Hela sortimentet i lager

Köp 2 Pavo-produkter

Och ladda upp ditt kvitto

1. Köp 2 valfria Pavo-produkter
2. Ladda upp ditt kvitto
3. Du har chans att vinna fina priser!

Ladda upp ditt kvitto

Nu har du chans att vinna

grymma, fina priser!

Köp 2 valfria Pavo-produkter hos din återförsäljare eller online och vinn fina priser! Vi tävlar ut mindre priser varje kvartal och de stora huvudpriserna var sjätte månad.

Vinsterna från den lilla tävlingen lottas ut den 1 maj, där har du chans att vinna bland annat Pavo-täcken, foderskopor, rabattkuponger. När du anmäler dig till tävlingen är du automatiskt med i den lilla tävlingen för innevarande kvartal och den stora tävlingen för innevarande halvår. Så nu har du chans att vinna fina priser som en rosa Knegt-traktor, en Prestige-sadel och GRATIS FODER I ETT ÅR.

Det är enkelt, ladda bara upp ditt kvitto så är du med i tävlingen! Läs villkoren här.

Vinn fina priser!

Vinnaren dras den 1 september

2 x Merchandise

Snygga Pavo-prylar som kittar dig till max!

5 x HealthyTreats

5 lyckliga vinnare får skämma bort sin häst med Pavo Healthy Treats!

2 x Tidningen Ridsport prenumeration

Vinn 6 månaders prenumeration på Tidningen Ridsport

5x värdecheck á 285 SEK

1 x storvinst

Knegt Traktor

Känn kraften från en Knegt Tractor 30 HP G2 med en överlägsen prestanda. Det finns endast två stycken Pavo-rosa traktorer i hela världen och en av dem kan bli din!

Denna traktor har servostyrning, 4-hjulsdrift, låg och hög utväxling, differential med begränsad slirning, 2 hydraulpumpar och ett 2-växlad genomsvängbart kraftuttag. CE-godkänd och gatulaglig över hela Europa, denna traktor kombinerar prestanda med känsla. Välj valfria gräsdäck för att anpassa din åktur. Lyft din jordbruksresa med den perfekta blandningen av kraft och estetik.

Läs mer om traktorn här

1 x storvinst

Dressyrsadel Prestige VENUS STYLE K

Vi presenterar vårt stora pris: dressyrsadeln VENUS STYLE K från Prestige. Fördjupa dig i modern elegans med detta monoklaff-mästerverk, designat för att komplettera Venus Style-linjen. Upplev stabilitet och rörelsefrihet med extra mjuka block strategiskt placerade. Den innovativa paneldesignen, kortare fram och bredare bak, säkerställer hästens naturliga komfort. Njut av en mjuk sits med close contact-känsla. Anpassa med färgad passpoal och sömmar.

Maximera din dressyrupplevelse med  VENUS STYLE K, till ett värde av ca 33 000 SEK.

Läs mer om VENUS STYLE K

1 x storvinst

Quality time

Vinn kvalitetstid med din häst! Denna storvinst, värd 10 000 SEK, ger dig kvalitetstid. Välj en semester vid havet, en minnesvärd fotografering eller en kurs med din favorittränare. Investera i ett evenemang som passar dig och din häst bäst.

Fira bandet du delar med den ultimata upplevelsen, skräddarsydd efter vad ni tycker om. Skapa minnen med din fyrbenta bästa vän!

1 x storvinst

Pavofoder för ett år!

Skäm bort din häst med Pavo-foder! Vinn ett års gratis hästfoder från Pavo till ett värde av ca 10 000 SEK. Skräddarsy ditt urval från vårt breda utbud av produkter. Vi hjälper dig att hitta den perfekta foderstaten baserat på din hästs unika behov avseende träningsnivå, intensitet, ålder och vikt. Förbättra din hästs välbefinnande med Pavo.

Tävla och du kan bli den lyckliga vinnaren till vinsten där vi förser din häst (1 häst) med foder från Pavo under ett helt år. 

Till Pavo-produkterna