Smidiga leveranser

Hästfoder, tillskott och Bigbox

Hela sortimentet i lager

Från råvara

...till färdig produkt

För oss på Pavo är högsta kvalitet inom hästfoderproduktion det absolut viktigaste. Vår produktchef, Rob Krabbenborg, säkerställer hårda kontroller av råvaror, vilket gör att de följer näringsmässiga, GMO-fria och dopning-fria standarder.

Varje batch genomgår noggranna inspektioner, med fokus på faktorer som hållbarhet och CO2-fotavtryck. Våra engagerade medarbetare upprätthåller en strikt kvalitetskontroll och vårt engagemang innebär en noggrann övervakning av hållbarhet och ett effektivt kodsystem för snabb problemlösning, vilket säkerställer våra hårda krav på högsta kvalitet. 

Läs mer

5 fakta

om våra råvaror

100 olika råvaror

98 % GMO-fria

Tydlighet vid karens

Noggranna kvalitetskontroller

Kontroll av slutprodukten

Det bästa för din häst

Skräddarsydda lösningar

Vi är alltid på jakt efter innovativa råvaror och ingredienser för att förbättra hästens hälsa. Under ledning av nutritionisten Pleun Broeren arbetar vårt team med att skapa och förfina produkter som passar hästar i deras olika livsstadier. För Pleun är utmaningen att kombinera förstklassiga råvaror på ett sätt för att optimera hästens hälsa och prestation i olika livsstadier.

Vi börjar med att förstå varje hästs specifika behov, skräddarsy näringsämnen efter önskat resultat. Våra recept, inklusive energikällor och proteininnehåll, är anpassade efter hästens aktivitetsnivå och ålder. Pavo's foder är dynamiska och vi håller oss alltid uppdaterade med forskning för att förbättra befintliga recept och utforska nya produkter och råvaror. 

Läs mer!

Produktutveckling

Genom att analysera grovfoderanalyser så har vi märkt att innehållet av protein har minskat och sockerinnehållet har ökat. Det gör att vi kan göra justeringar för att möta de ändrade förutsättningarna för att tillgodose hästens behov. 

PavoRådgivningPleun Broeren

Pavo Research

Alltid ett steg före

Vi utmärker oss genom omfattande forskning inom när vi utvecklar befintliga och nya produkter. Det gör att de produkter vi lanserar fungerar, både ändamålsenligt men att de också är smakliga för hästen. Alla produkter går igenom en omfattande testprocess och blir bara godkända om de uppnår önskat resultat och om testhästarna tycker att de är goda att äta. 

  • Pavo Roughage QuickScan analyserar runt 6000 grovfoder varje år och ger oss en god inblick i hur näringen i grovfodret ser ut år för år. 
  • Stora studier, som de på Pavo GastricEase och Pavo GutSecure, involverar över 100 hästar per produkt och visar betydande förbättringar i hästens hälsa.
  • Pavo's största forskning, Podo-konceptet, förbättrade fölets benhälsa avsevärt.

Produktchef Rob Krabbenborg betonar ett holistiskt synsätt som tar upp både kost och hantering. Våra noggranna och omfattande tester säkerställer att endast fungerande och effektiva produkter kommer ut på marknaden.

Läs mer!

Research news

Pavo bidrar till en unik forskning om matsmältning hos hästar. Det är en studie av Utrecht University och Wageningen University & Research om störd tarmflora hos hästar.

PavoForskning

Köp 2 Pavo-produkter

Och ladda upp ditt kvitto

1. Köp 2 valfria Pavo-produkter
2. Ladda upp ditt kvitto
3. Du har chans att vinna fina priser!

Ladda upp ditt kvitto

Research news

Pavo bidrar till en unik forskning om matsmältning hos hästar. Det är en studie av Utrecht University och Wageningen University & Research om störd tarmflora hos hästar.

PavoForskning