Smidiga leveranser

Hästfoder, tillskott och Bigbox

Hela sortimentet i lager

11 maart 2024 Lästid 1 minuter

Donation av foder till djurskyddsföreningen Klepperstall

Föreningen Klepperstal fick en rejäl donation av foder från oss förra veckan. Djurskyddssällskapet ger ett kärleksfullt hem till ett 80-tal hästar i nöd. På Pavo ger vi gärna ett hållbart bidrag till dessa hästars välfärd genom att donera högkvalitativt foder anpassat efter hästarnas individuella behov. Fru Kossman, kassör i Klepperstall e.V.: "När vi fick Pavos förfrågan blev vi överlyckliga, eftersom en donation av den här storleken inte är en vardag för oss och en stor välsignelse!"

Klepperstall är en djurskyddsförening i Zülpich-Langendorf som har tagit hand om behövande djur, särskilt hästar, sedan det grundades 2015. Stallet ger ett kärleksfullt hem för en många hästar. Oavsett hälsa eller ålder hittar de en plats i Klepperstall och tillbringar ofta sina sista dagar där.

För närvarande huserar Klepperstall 80 hästar, antalet varierar beroende på efterfrågan och tillgängliga resurser. Utbudet av hästar på Klepperstall är mångsidigt, friska, sjuka, unga och gamla som ofta kräver särskild vård - alla har sin plats. Föreningen har ett nära samarbete med veterinärer, hovslagare, sjukgymnaster och osteopater för att möta hästarnas individuella behov. Markarbete och ridträning främjar rörelse och förbättrar djurens välbefinnande, upprätthålls av kontinuerliga donationer.

Klepperstalls primära mål är att ge hästar ett artanpassat liv i en flock. Helst adopteras hästarna, men föreningen ger varje häst ett livslångt boende på gården. Skötsel omfattar inte bara tillräcklig rörelse utan också en genomtänkt foderstat och naturliga betesrutiner.

Ekonomiska resurser för stallets drift samlas in på olika sätt, ett stort engagemang av volontärer är avgörande för verksamheten och föreningen är beroende av donationer, medlemsavgifter och insamlingar för att upprätthålla och utöka de höga standarderna inom hästskydd.

Klepperstall välkomnar alltid donationer, eftersom de är avgörande för att upprätthålla den kärleksfulla omsorgen och stödet till behövande hästar. Varje donation, vare sig den är ekonomisk eller i form av produkter eller volontärarbete, hjälper föreningen att fortsätta sitt omfattande arbete.