Smidiga leveranser

Hästfoder, tillskott och Bigbox

Hela sortimentet i lager

1 maart 2024 Lästid 0 minuter

Dataintrång hos Carrier AB Texel

Vi vill informera dig om ett nyligen upptäckt dataintrång hos vår operatör, AB Texel. Denna incident kan involvera data som vi delar med denna operatör för att kunna leverera produkter till dig. Även om detta inte påverkar vår service så tycker vi att situationen är beklaglig. För oss är din integritet och skyddet av dina uppgifter är av yttersta vikt och vi tar denna incident på största allvar.

De uppgifter som kan ha läckt ut inkluderar kontaktinformation som namn, telefonnummer, e-postadresser och leveransdetaljer. Sannolikheten för att någon kommer åt din data är liten, men vi råder dig att vara vaksam för misstänkta meddelanden. Svara till exempel aldrig på ett meddelande som ser misstänkt ut och kontrollera med avsändaren om de verkligen har skickat meddelandet. Klicka aldrig på en länk som du inte litar på, och öppna inte bilagor från otillförlitliga källor. 

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär som orsakas och i samarbete med AB Texel vidtar vi alla nödvändiga åtgärder för att förhindra att denna incident upprepas.

Tack för din förståelse.