Smidiga leveranser

Hästfoder, tillskott och Bigbox

Hela sortimentet i lager

13 februari 2024 Lästid 1 minuter

Nytt namn - Pavo Ahiflower®Oil

Eftersom styrkan i Pavo OmegaFit är mycket mer än att bara förse hästens med omega-fettsyror, har vi bytt namn på denna fantastiska produkt till Pavo Ahiflower®Oil. Oljan är alltså nu uppkallad efter vad som alltid har varit huvudingrediensen i denna unika olja; nämligen Ahiflower® Oil. Produkten stöder naturlig återhämtning. Det får din häst att må bättre, röra sig bättre och se bättre ut.

Pavo Ahiflower®Oil är en unik vegetabilisk olja som stödjer kontinuerliga reparationsprocesser i kroppen. Allt från senor och leder & muskler till immunsystem & hud och päls. Kraften hos denna olja har bevisats både vetenskapligt och i praktiken. Vetenskaplig forskning har visat att Pavo Ahiflower® Oil stöder optimala inflammationsnivåer och därmed främjar den allmänna hälsan och prestationsförmågan.

Men vad är det egentligen som stöder en optimal nivå av inflammation? Och hur hjälper det din häst? Pleun Broeren, nutritionist på Pavo förklarar: "Om det finns ett "problem" i kroppen känner immunsystemet igen det och vidtar åtgärder. Som ett immunsvar skapar kroppen inflammation. Kroppen skickar inflammatoriska celler till problemområdet för att reparera den skadade vävnaden, det är faktiskt en återhämtningsprocess. Det är viktigt att kontrollera inflammationen ge bästa möjliga immunsvar, så att din häst återhämtar sig bättre och helt enkelt mår bättre säsong, vilket sätter extra press på immunförsvaret."

För alla hästar

Pleun Broeren: "Varje häst har nytta av Pavo Ahiflower®Oil. Det är en riktig allroundare. Den hjälper till exempel sporthästar att återhämta sig bättre efter träning, håller äldre hästar smidiga och har god effekt på hud- och pälsproblem. När du använder denna olja kommer din häst att se strålande ut."

Förutom alla dessa hälsofördelar för din häst är Pavo Ahiflower®Oil också bra för planeten eftersom den odlas på ett hållbart sätt. En dedikerad grupp brittiska bönder använder regenerativa jordbruksmetoder och följer spårbarhetsprotokoll för att göra det. Under växtsäsongen av Ahiflower®-grödorna sker mycket övervakning med särskild uppmärksamhet på markhälsa, pollinatöraktivitet och biologisk mångfald.