Smidiga leveranser

Hästfoder, tillskott och Bigbox

Hela sortimentet i lager

20 juli 2023 Lästid 1 minuter

Ambassadören Jamilia Berg förbereder sig för VM!

Pavo ambassadör Jamila Berg representerar Sverige under VM för islandshästar i Oirshot. Hon är fullt i gång med de sista förberedelserna för att komma till start i bästa möjliga form.

Hästen Toppur fra Audholtshjaleigu har ett slående utseende och har många segrar på sin meritlista, bland annat 4 SM-guldmedaljer.

– Toppur har en fantastisk karaktär på alla sätt, säger Jamila.

Hom menar att det är extra viktigt att hålla Toppur frisk och fräsch under den sista tiden inför VM. ”I träningen jobbar vi främst med detaljerna. Jag är faktiskt alltid ganska lugn på tävlingar och inte nervös eller stressad. Jag tror att vår starka sida är att vi är ett team, vi känner varandra utan och innan. För världsmästerskapen tror jag att det är viktigast att vi har roligt och därför når bra resultat.”

Utfodring spelar en viktig roll i förberedelserna inför mästerskapet. ”Med Pavo har jag äntligen hittat ett foder som innehåller tillräckligt med vitaminer och mineraler för min häst. De har också ett väldigt brett utbud så att jag faktiskt kan hitta något för varje häst som passar deras behov.”

Toppur får just nu Pavo Performance, en pellets för hästar som ska prestera på hög nivå, och den oljerika sportmüslin Pavo Sportsfit. Han får även grovfoderblandningen Pavo DailyPlus, så att han kan njuta av sin måltid ännu längre, och Pavo Linfröolja, som säkerställer en frisk och glänsande päls. Toppur får även dessa produkter under VM. "Jag kompletterar sedan detta med Pavo SlobberMash för att säkerställa att han får tillräckligt med vätska."

Pavo kommer även att finnas på plats med en monter under VM. Denna är fullt utrustad för utfodring av islandshästar.

Du kan ta reda på mer om VM för islandshästar via: https://www.wc2023.nl