Smidiga leveranser

Hästfoder, tillskott och Bigbox

Hela sortimentet i lager

Pavo TopSport

Müslitopping för en välmusklad häst med maximal uthållighet

Baserad på gedigen forskning, utvecklad tillsammans med toppveterinärer och testad av toppryttare! Pavo TopSport är en müslibaserad topping för sporthästar i hårt arbete.

Om Pavo TopSport

Baserad på gedigen forskning, utvecklad tillsammans med toppveterinärer och testad av toppryttare! Pavo TopSport är en müslibaserad topping för sporthästar i hårt arbete. Den höga nivån av smältbart protein i TopSport innehåller de essentiella aminosyrorna lysin, treonin och metionin, som är nödvändiga för att bygga upp och stödja en välmusklad häst. En oljehalt på 18% ger din häst extra långsam frigörande energi och hjälper till att hålla din hästs päls i toppskick. Och naturligtvis är TopSport berikad med vitaminer och mineraler för att ytterligare stödja din sporthästs kropp.

Omdöme från en av våra TopSport-testare: "Mina hästar ser fantastiska ut, är kraftfulla och alla har gjort en exceptionell muskelutveckling"

OBS: denna produkt är endast lämplig för hästar i hårt arbete och för hästar som inte har tillgång till bete som utfodras med måttliga mängder foder. För individuell rådgivning, baserat på din grovfoderanalys, tveka inte att kontakta oss!

Viktiga egenskaper

  • Exceptionellt hög andel essentiella aminosyror
  • Stödjer muskeluppbyggnad och muskelvård
  • Med 18,7% extruderade linfrö För en snygg häst med mycket power!

Användning

  • För alla (topp) sporthästar
  • Kompletterar ett grovfoder med måttlig eller låg proteinhalt
  • Vårdar och stöttar utveckling av muskler

Omdömen

Vad är dina erfarenheter?
17 augustus 2020