Smidiga leveranser

Hästfoder, tillskott och Bigbox

Hela sortimentet i lager

Pavo Performance

Sportfoder för hästar som presterar på högsta nivå

Pavo Performance har utvecklats för att ge sporthästar maximal uthållighet ork och ett vältränat och glänsande yttre.

Gör ett val:
Finns i bigbox > 450kg

Om Pavo Performance

Pavo Performance har utvecklats för att ge sporthästar maximal uthållighet ork och ett vältränat och glänsande yttre. Tack vare den unika sammansättningen av denna pellets får sporthästar på högsta nivå sin energi för långvarig ansträngning främst från hälsosamma fibrer och fetter istället för från socker- och stärkelserika källor, såsom spannmål. På så sätt får din toppatlet alla byggstenar som behövs för optimal prestation, utan risk för att bli för het!

Naturligt vitamin E

Visste du att hästar inte kan ta upp syntetiskt E-vitamin så bra? Det finns ett maximum hur mycket den kan ta upp, sedan är det ingen idé att ge mer. Pavo Performance innehåller därför naturligt E-vitamin och naturliga antioxidanter som kan tas upp till 100 % och är därför mycket effektivare. Dessa stödjer musklerna på din sporthäst optimalt och hjälper kroppen att snabbare avlägsna slaggprodukter från musklerna och på så sätt förhindra muskelsmärta eller mjölksyra.

Elektrolyter för snabbare återhämtning

Eftersom sporthästar svettas året runt, när de jobbar hårt, innehåller Pavo Performance elektrolyter. Elektrolyter är kroppssalter, såsom natrium, klorid och kalium, som förloras genom svett. Dessa näringsämnen är viktiga att komplettera eftersom de spelar en avgörande roll för återhämtning och korrekt muskelfunktion.

Frisk mage och tarmflora

Pavo Performance innehåller lättsmälta fibrer från gräs- och betmassa. Den tillsatta prebiotikan har många gynnsamma egenskaper som stödjer en hälsosam matsmältning och stabil tarmflora.

Finns också i BigBox

Pavo Perfomance finns också i BigBox: den idealiska boxen när mellan 5 och 10 hästar får samma typ av kraftfoder. Pavo BigBox är billigare än foder i säck och levereras direkt till ditt stall.

Viktiga egenskaper

  • Pellets av hög kvalitet
  • För maximal uthållighet
  • Högkvalitativt protein för att stötta musklerna
  • Högt innehåll av magnesium och elektrolyter
  • Med naturligt E-vitamin och naturliga antioxidanter
  • Innehåller lättsmälta fibrer
  • Med prebiotika för en sund mage och tarmflora

Användning

Pavo Performance passar för:

  • Alla discipliner
  • Stressade och heta hästar
  • Sporthästar i hårt eller väldigt hårt arbetet (energinivå 3)

Intensiteten i hästens träning avgör hur mycket energi den behöver för att orka med träningspassen. Pavo Performance passar för hästar som tränas på energinivå 3 vilket innebär 1 timmas träning/dag, varav 14 minuter skritt, 23 minuter trav och 10 minuter galopparbete.


Omdömen

Vad är dina erfarenheter?
3 september 2021