Smidiga leveranser

Hästfoder, tillskott och Bigbox

Hela sortimentet i lager

Pavo AllSports

Sportpellets för hästar i alla discipliner

Pavo AllSports är en sportpellets med ett balanserat energivärde för sporthästar och som tränar och tävlar på en medel- till hård nivå.

Gör ett val:
Finns i bigbox > 450kg

Om Pavo AllSports

Pavo AllSports ger din tävlingshäst idealisk support för att kunna prestera på topp. Pavo AllSports är ett fullfjädrat kraftfoder och innehåller den idealiska energikällan för sporthästar: en kombination av stärkelse (spannmål) för snabb energi och kraft, och fibrer och oljor för uthållighet och ork. Den höga andelen fibrer och olja ser till att din häst orkar mer och fortsätter att arbeta längre utan att bli för het. Dessutom har spannmålet i Pavo AllSports genomgått en speciell upphettningsprocess så att din häst lättare kan tillgodose sig näringen.

Linfröet i Pavo AllSports ger din häst en vacker glans och den tillsatta prebiotikan (bryggerjäst) stödjer en hälsosam tarmflora.

Alla ingredienser för starka muskler

För optimalt stöd för muskeluppbyggnad och vård innehåller Pavo AllSports extra magnesium, högkvalitativa proteiner, essentiella aminosyror (lysin), naturliga antioxidanter och naturligt vitamin E. Det speciella med naturligt E-vitamin är att det är nästan dubbelt så effektivt som den syntetiskt producerade versionen. Tillsammans med de naturliga CellProtect-antioxidanterna neutraliserar de slaggprodukter i musklerna så att din häst inte får mjölksyra lika snabbt och kan därför orkar arbeta längre.

Föredrar du en müsli med samma kvaliteter?

Välj då den strukturrika sportmüslin Pavo SportsFit.

Viktiga egenskaper

  • Pelleterat foder för alla discipliner
  • Extra magnesium för vård av muskler och leder
  • Linfrö för extra glans
  • Puffat spannmål för att optimera matsmältningen

Användning

  • För alla sporthästar i alla discipliner

Omdömen

Vad är dina erfarenheter?
2 augustus 2022
19 december 2020
12 maart 2021