Smidiga leveranser

Hästfoder, tillskott och Bigbox

Hela sortimentet i lager

Pavo Vital

Vitamin- och mineraltillskott för daglig användning

Får din häst lite eller inget kraftfoder? Ge den då Pavo Vital!

Om Pavo Vital

Får din häst lite eller inget kraftfoder? Ge den då Pavo Vital! När du ger din häst (600 kg) mindre än 1,5 kg kraftfoder eller din ponny (på 300 kg) mindre än 0,75 kg kraftfoder så får de generellt inte i sig tillräckligt med vitaminer och mineraler. Då är ett tillskott som Pavo Vital lösningen!

Ny generation mineraltillskott

Pavo Vital är ett dagligt vitamin- och mineraltillskott: en pellets med alla vitaminer och mineraler som din häst behöver, gjord av 100% naturliga råvaror och utan onödiga tillsatser. Pavo Vital är unik på grund av tillsatsen av de senaste spårämnena, Intellibond®. Normalt har spårämnen som koppar och zink en mycket dålig smak för hästen vilket gör att tillskott som innehåller dessa spårämnen är ofta smakar illa. Men de speciella Intellibond®-spårämnena frigörs i magen (inte i munnen) på hästen och har därför ingen effekt på smaken. Dessutom gör innehållet av timotejgräs och lusern Pavo Vital till en mycket smaklig pellets!

Sammansatt enligt de senaste forskningsresultaten

Alla vitaminer och mineraler i Pavo Vital är vetenskapligt sammansatta. Därför behöver du inte använda en kombination av olika produkter eller tillskott i din hästs foderstat, vilket förebygger riskerna för överdosering. Helt enkelt, en daglig giva av Pavo Vital (enligt riktlinjerna) är tillräckligt för att optimera och stötta din hästs hälsa. Finns i 8 kg hink, 8 kg refillpåse och 20 kg säck.

Viktiga egenskaper

  • Fri från melass och spannmål
  • Mycket lågt socker- och stärkelseinnehåll
  • 100 % naturliga ingredienser: timotejgräs och lusern
  • Intellibond®-spårämnen med hög smältbarhet
  • GMO-fri

Användning

  • För hästar och ponnyer som får lite eller inget kraftfoder
  • För hästar och ponnyer som endast äter grovfoder (gräs, hö eller hösilage)
  • För hästar och ponnyer som går på bete dygnet runt

Omdömen

Vad är dina erfarenheter?
Ponnyernas favorit!
2 mei 2024

Min lättfödda ponny behöver inget kraftfoder så hon får bara Vital och hon ääälskar det! Hon får det som godis efter ridning. Dessutom blänker hon som en spegel och har en topp hovkvalitet.

6 augustus 2023
7 september 2023
28 juli 2023