Smidiga leveranser

Hästfoder, tillskott och Bigbox

Hela sortimentet i lager

Pavo SpeediBeet

Snabbsvällande betflingor med högt fiberinnehåll

Pavo SpeediBeet är ett högkvalitativt grovfoder som stödjer tarmhälsa. Den är gjord av avsockrad betmassa och innehåller inga tillsatser, alltså ingen melass.

Om Pavo SpeediBeet

Pavo SpeediBeet är ett högkvalitativt grovfoder som stödjer tarmhälsa. Den är gjord av avsockrad betmassa och innehåller inga tillsatser, alltså ingen melass. Flingorna bearbetas genom en patenterad uppvärmningsprocess. Detta gör att produkten sväller snabbt - 10 minuter - i både varmt och kallt vatten. Bekvämt och nyttigt för alla hästar

Pavo SpeediBeet innehåller ingen stärkelse och har en sockerhalt på endast 5%. Detta gör det till ett idealiskt foder för hästar som är känsliga för socker. Pavo SpeediBeet innehåller mycket pektin, en fiber som är ännu lättare för hästen att smälta än fibrerna i grovfoder. Detta gör denna betmassa till en fantastisk källa av långsamt frisatt energi och perfekt lämpad för alla hästar, också tävlingshästar. Pektin har en prebiotisk effekt som stödjer tillväxten av friska bakterier i tarmen.

Pavo SpeediBeet faller under kategorin grovfoder och innehåller inga tillsatta vitaminer och mineraler. Om du bara fodrar med Pavo SpeediBeet, tillsammans annat grovfoder, så behöver du komplettera med vitaminer och mineraler, till exempel med Pavo DailyFit eller Pavo Vital.

OBS!:

Pavo SpeediBeet måste blötläggas innan giva. Se till att förvara säcken så att lösa hästar inte kan komma åt den.

Utfodringstips

Eftersom Pavo SpeediBeet endast innehåller lite socker och ingen melass måste många hästar vänja sig vid smaken. Blanda SpeediBeet med kraftfoder de första dagarna, eller tillsätt lite Pavo SlobberMash.

Viktiga egenskaper

  • Nyttiga grovfoderfibrer med prebiotisk effekt
  • Stödjer tarmhälsan
  • Låg sockerhalt (5%), fri från melass

Användning

Pavo Speedibeet passar för hästar med:

  • Känslighet för socker
  • Hästar med magproblem
  • Seniorhästar med dålig tandhälsa – kan delvis ersätta grovfoder
  • Tävlingshästar hästar - som långsam frisättning av energi och för vattentillförsel
Omdömen

Vad är dina erfarenheter?
28 januari 2024
10 oktober 2023
1 november 2023
14 juli 2023