Smidiga leveranser

Hästfoder, tillskott och Bigbox

Hela sortimentet i lager

Pavo LinseedOil

Linfröolja för en frisk och glänsande päls

Pavo LinseedOil är det perfekta tillskottet för en frisk och glänsande päls!

Pavo LinsseedOil

En glänsande päls kommer inifrån. Har din häst en matt päls, svårt vid fällning eller behöver den lite extra glans? Pavo LinseedOil är det perfekta tillskottet för en frisk och glänsande päls!

Linolja för hästar

En matt päls eller svårigheter vid fällning kan vara ett tecken på omega 3-brist. Omega 3 är ett viktigt näringsämne för pälsens kvalitet. Eftersom en häst inte själv kan tillverka omega 3-fettsyror måste detta tillföras genom foder. Pavo LinseedOil är rik på omega 3 och 6 fettsyror och får din häst att glänsa som aldrig förr! Linfröolja är lämplig för alla hästar och ponnyer som behöver extra stöttning med pälsen. Redan efter 2 veckor kan man se en förbättring. En ytterligare fördel med omega 3 är att det har en antiinflammatorisk effekt. Detta ger extra stöd till immunförsvaret och kan hjälpa din häst under vintermånaderna eller i svagare perioder.

Linfröolja är den perfekta oljan att komplettera din dagliga foderstat med. Förutom att få din hästs päls att glänsa, förbättrar den även upptaget av olika vitaminer, som vitamin A, D, E och K.

Användning

Passar för hästar som:

  • Med matt päls
  • Har svårigheter vid fällning
  • Behöver lite extra glans
Omdömen

Vad är dina erfarenheter?
9 februari 2022